Duofuse kopen in Amsterdam en omgeving, doe je bij DuraMarc!

Bekijk prijzen!

Kom naar onze showroom en laat je informeren over de mogelijkheden van Duofuse. We leveren en/of monteren schuttingen en vlonders. Maak direct een afspraak!

DUOFUSE KOPEN HOUTCOMPOSIET: NET ZO MOOI ALS HOUT, MAAR DUURZAMER EN ONDERHOUDSVRIJ!

Met de aanschaf van Duofuse investeer je in toekomstgericht houtcomposiet materiaal dat de natuurlijke charme van echt hout combineert met de duurzame resistentie van moderne kunststoffen. Een composiet vlonder of schutting biedt niets dan voordelen ten opzichte van natuurlijk hout. Bovendien is Duofuse houtcomposiet niet van vol hout te onderscheiden. Houtcomposiet behoudt zijn kleur en uitzicht in alle weersomstandigheden, het rot niet met de tijd, is makkelijk te onderhouden, vormstabiel en eenvoudig (zelf) te plaatsen.

Duofuse vlonder

Duofuse vlonder

Duofuse lamelschutting

Duofuse lamelschutting

Duofuse tand- en groefschutting

Duofuse tand en groef schutting

DUOFUSE SCHUTTINGEN KOPEN

Schuttingen in houtcomposiet tand- en groef planken zijn het duurzame en modulaire alternatief voor hardhouten tuinschermen.

Schuttingen in houtcomposiet passen bij elke bouwstijl dankzij de tijdloze plankenstructuur. De houtcomposiet mengeling van houtmeel met PVC zorgt voor een uiterst duurzame, kleur- en vormvaste tuinafscheiding die veel resistenter is dan vol hout. Het modulaire tand en groef systeem laat een makkelijke doch stevige plaatsing toe, ook op moeilijke terreinen.

DUOFUSE TERRASPLANKEN KOPEN

Geniet van een tijdloos en onderhoudsvriendelijk houtcomposiet terras.

Duofuse composiet terrasplanken bieden een blijvend mooi en extreem duurzaam alternatief voor terrassen in Bangkirai of andere tropische hardhoutsoorten. Ze sieren op een stijlvolle manier uw tuin in de vorm van een mooi en natuurlijk ogend terras. Bovendien kunt u ze gebruiken om traptreden mee te maken bij niveauverschillen in uw tuin of om bruggetjes aan te leggen of als veilig antislip loopvlak rondom uw zwembad. De mogelijkheden zijn eindeloos!

VLONDERPLANKEN EN SCHUTTINGEN IN DUOFUSE HOUTCOMPOSIET TROTSEREN DE TIJD

Wat is het heerlijk om van de buitenlucht te genieten op het terras in de tuin. Het liefst beschut van de wind en met privacy, dankzij een stijlvolle tuinafsluiting. Voor geschikt materiaal van deze tuinafsluiting denkt u misschien aan tropische hardhoutsoorten. Echter kent dit regelmatig onderhoud en is dit niet heel milieuvriendelijk. Natuurlijk hout moet namelijk vaak gebeitst, geolied, geschrobd en afgespoten worden, wil het een lange levensduur hebben. Bovendien raakt het na enkele jaren door wind, zon en regen zijn oorspronkelijke uitstraling kwijt.

Dé oplossing: Duofuse houtcomposiet materiaal. Het geborstelde oppervlak werkt gladheid tegen, wat het ideaal maakt als loopvlak naast het zwembad. Daarnaast treedt er geen splintervorming op, wat een Duofuse composiet terras een veilige plek maakt voor spelende kinderen. Duramarc legt u graag stap voor stap uit wat alle voordelen zijn van Duofuse terrasvlonders en tuinafsluitingen in composiet.

Het geborstelde oppervlak van een Duofuse composiet terras werkt gladheid tegen, waardoor het ook ideaal is als loopvlak naast het zwembad. Er treedt geen splintervorming op, wat een Duofuse composiet terras uiterst veilig maakt voor spelende kinderen. Ontdek op deze site stap voor stap en in detail alle voordelen van Duofuse terrasvlonders en tuinafsluitingen in composiet.

Voordelen duofuse schuttingen en vlonders

Door de unieke samenstelling van hout, kunststof en composiet rot Duofuse niet.

Met Duofuse heb je geen last van splinters.

Duofuse planken trekken niet krom.

Dankzij het unieke systeem van Duofuse is de schutting eenvoudig te plaatsen.

Duofuse vraagt weinig onderhoud en hoeft maar weinig schoongemaakt te worden.

Duofuse heeft een geborsteld oppervlak, wat ervoor zorgt dat je niet snel uitglijd.

In de eerste weken kan een lichte verkleuring optreden, maar na korte tijd stabiliseert dit en behoudt het houtcomposiet zijn kleur voor zijn gehele verdere levensduur.

Houtcomposiet is een duurzaam en ecologisch alternatief voor hardhout. Met de aankoop hiervan draagt u bij aan bescherming en het instandhouden van tropische regenwouden.

Geen nabehandeling met oliën, schadelijke beschermingsmiddelen en pesticiden nodig. Levensduur overtreft die van hout en is achteraf volledig recyclebaar.

Duofuse kan dankzij het unieke systeem eenvoudig uit elkaar gehaald worden en elders weer in elkaar worden gezet, zonder dat het unieke product onnodig beschadigt.

Bekijk prijzen!