Tweevoudig kunststof kozijn zonder bovenlicht (VRD)

Vast / draai-kiep raam

Beschrijving

Profielen

Het ene kunststofraam is het andere niet. De verschillen in de profielconstructie hebben aanzienlijke gevolgen voor de technische eigenschappen.Wij gebruiken de nieuwste generatie GEALAN-profielsystemen, het S9000 systeem. Dit systeem voldoet aan alle technische voorwaarde: of het nu om bescherming tegen warmte, geluid of inbraak gaat of om ventilatie: ramen van GEALAN-kunststofprofielen zijn van de nieuwste technische stand.

U kunt op onze site kiezen uit twee varianten profiel. Het GEALAN S9000 vlak profiel of het GEALAN S9000 NL verdiept profiel. Beide zijn standaard met aanslag. Wilt u profielen zonder aanslag kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld, zodra u de offerte heeft samengesteld. Uiteraard kunt u de kozijnen ook voorzien van kleur. Voor meer informatie hierover ga naar Gealan Kleuren.

Note: Niet standaard kleuren kunnen afwijkende levertijden hebben. Bepaalde combinaties van kleuren kan een meerprijs opleveren of kunnen niet uitvoerbaar zijn. Bied daarom altijd de offerte ter controle aan.

GEALAN S9000 vlak

GEALAN S9000 NL verdiept

12,5 % korting!

Nu tijdelijk 12,5 procent “doe het zelf korting” op het GEALAN s9000 NL verdiepte profiel! Zodra u de kunststof kozijnen zelf wilt monteren ontvangt u 12,5 procent korting op het GEALAN s9000 NL verdiepte profiel. Vraag de offerte bij ons aan en u ontvangt deze korting, de korting is nog niet meegenomen in de onderstaande prijs.

Beslag

Wij gebruiken beslag van Gretsch­Unitas. G-U is na ruim 100 succesvolle jaren één van de marktleiders op het terrein van raam- en deurtechniek. Met het G.U-Draaivalbeslag heeft u beslag van hoogwaardige kwaliteit, vervaardigd door een algemeen erkende specialist op dit gebied! Standaard zijn onze scharnieren niet verdekt. Wilt u verdekte scharnieren kost dit slechts € 45,- per draaideel. U kunt dit aangeven in het opmerkingenveld, zodra u de offerte aanvraagt.

Glas

Ons glas komt uit een van de grootste fabrieken ter wereld. Guardian Glass is toonaangevend op het gebied van glas. Wij passen standaard de onderstaande glastypes toe. Wilt u een ander glastype, zoals gelaagd glas, melkglas, kleur in het glas, laat het ons weten en wij maken een prijs een voor u. Als u de offerte heeft samengesteld dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld. Wilt u een andere verdeling van het glas, bijvoorbeeld 6/14/6 dan kost dit slechts € 8,- per m2 meer.

HR++ 26mm-4 Flot+18Arg.+4 C.G. Premium 4/18/4

42mm 4C.G. Solar +16Arg+ 4Flot +14Arg+ 4C.G.Premium 4/16/4/16/4

Roosters

Onze rooster zijn van het merk Duco. Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatiesystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen. Het Ducoton 10 ventilatierooster van Duco is meest verkochte rooster van Nedeland. Het tonvormige binnenrooster is voorzien van vier borstels waardoor het onder en boven altijd door twee borstels afgesloten wordt. Wij gebruiken standaard het Ducoton 10 rooster, indien u HR+++ kiest passen wij het DucoKlep 15 rooster toe. Dit rooster heeft dezelfde uitmunten prestaties als het Ducoton 10 rooster op gebied van ventilatie, maar is verkrijgbaar in dikkere glasbreedtes. De roosters van Duco zijn veruit de beste roosters en voldoen aan alle eisen op het gebied van ventilatie en energieprestaties.

DucoTon 10

Montage

Wij monteren volgens de voorschriften van VKG, met kunststof stelkozijnen. De montage is niet in de prijs meegenomen. Wilt u de montage door ons laten uitvoeren maken wij separaat een prijs voor. Geef dit aan in het opmerkingenveld, zodra u offerte is samengesteld. Voor de handige harry’s hebben wij een doe het zelf montageset.

Meer informatie over GEALAN kunststof kozijnen van DuraMarc.


Note: Wij hanteren super scherpe prijzen en wij willen u tevens de beste service bieden. Om dit te kunnen garanderen zijn wij genoodzaakt om € 35,- afhandelingskosten door te bereken indien orders worden geplaatst onder de € 1000,-. Vraag uw offerte altijd bij ons zodat wij kunnen beoordelen of het wel echt noodzakelijk is.