DuraMarc levert kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

DuraMarc Kunststof Kozijnen

DuraMarc is opgericht begin 2016 met als doel de beste kunststof kozijnen te verkopen tegen eerlijke prijzen. DuraMarc heeft al meer dan 10 jaar een hoogwaardige kunststof kozijnen fabriek met state of the art apparatuur. Deze succesvolle fabriek wint al jaren aanbestedingen door heel Europa. In 2016 besloten twee enthousiaste ondernemers de kunststof kozijnen ook aan te bieden aan particulieren via het internet. Ondanks dat de kunststof-kozijnenmarkt in Nederland aardig verzadigd is met meer 1200 aanbieders, valt het op dat de prijzen van kunststof kozijnen voor particulieren nog erg hoog zijn. DuraMarc wil hier een einde aan maken, zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit.

De A-kwaliteit van DuraMarc

DuraMarc gebruikt alleen profielen van het Duitse topmerk Gealan. Al het hang- en sluitwerk is van GU. Het beslag komt van Hoppe. Dit zijn alle drie A-merken, ieder met hun eigen specialiteit. In de gecertificeerde fabriek van DuraMark worden deze 3 topmerken met de nieuwste machines vervaardigd tot een top kunststof kozijn.

DuraMarc kunststof kozijnen bestaan uit:

Wat is het Gealan profiel?

Kunststof kozijnen worden van profielen gemaakt. Deze profielen worden over het algemeen in Duitse fabrieken vervaardigd. De Gealan kunststof fabriek maakt al het kunststof voor BMW. Dit geeft aan dat het een van de beste kunststof fabrieken heeft van Duitsland. Van deze profielen maakt onze fabriek met behulp de nieuwste machines ramen, deuren en schuifpuien. Gealan heeft voor de Nederlandse markt het “GEALAN NL-plus profiel” ontworpen. Hier heb je twee varianten in. Wij gebruiken standaard de nieuwste variant.

 Oud GEAL NL-plus profiel

 Nieuw GEAL NL-plus profiel

 • Betere isolatie

 • Mooier uiterlijk

Hoe kan het zo betaalbaar?

Eigen fabriek

Alleen variabele kosten

Onze eigen fabriek rekent voor ons alleen variabele kosten.

Lage huurkosten

Kleine overzichtelijke showroom

Wij hebben geen grote dure showroom op een A-locatie.

Geen duur wagenpark

Directie auto's

Wij hebben geen directie met de daarbij behorende kosten en zijn daardoor een ultraplatte organisatie.

Goedkoop Sales Team

Onze website doet het werk

Ons Sales Team bestaat uit slechts twee man en dat scheelt!

DuraMarc is een start-up die zich ten doel heeft gesteld kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen te verkopen tegen een eerlijke prijs aan consumenten en aannemers in Nederland. De DuraMarc kunststof kozijnenfabriek produceert al meer dan 10 jaar kunststof kozijnen voor de zakelijke markt in heel Europa. Door de verkoopkosten laag te houden door middel van een bescheiden showroom, sales team en dus lage overhead kosten, is DuraMarc in staat om met kleine marges genoegen te kunnen nemen. Daar komt bij dat de fabriek de overhead- en afschrijvingskosten spreidt over meerdere bedrijven waardoor DuraMarc in staat is om zeer concurrerende prijzen te hanteren.

Wij doen wat onze concurrenten beloven

 • A-Kwaliteit

 • Betaalbaar

 • De beste service

 • 15 Jaar garantie

 • Geplaatst door vakmensen

 • 10 Jaar ervaring

 • Financiering mogelijk
 • Kleine aanbetaling

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kunststof kozijnen? Gebruik onze ‘Kunststof Kozijnen Helper’

Start onze kozijnen helper!

Online offerte met direct prijzen

Stel zelf uw offerte samen. In onze kunststof kozijnen shop kunt u heel eenvoudig zelf uw offerte samenstellen.

Stel zelf offerte samen

10% goedkoper

Heeft u al een offerte van kunststof kozijnen en u wilt weten of het goedkoper kan? Wij garanderen dat we 10 procent goedkoper zijn.

offerte uploaden

Maatwerk offerte

Heeft u specifieke wensen of zoekt u persoonlijke hulp met het samenstellen van een offerte? Laat enkele gegevens achter en wij helpen u verder.

Maatwerk formulier

Kom langs voor advies en de lekkerste koffie van Nederland

Maak direct een afspraak

 • :